top of page

Hemmet i ordning

Organisera hemma! Rensa i röran och skapa utrymme för ditt liv!

Organisera hemma_rensa i röran.jpg
Jag röjer, rensar och strukturerar hela, eller delar av ditt hem.

Min strategi är enkel; jag kommer att lära känna dig, identifiera grundorsaken till röran, sätta mål och dyka rätt in. Jag följer branschens etiska riktlinjer och allt arbete är 100% konfidentiellt och jag arbetar helt utan att döma dig. Ta hjälp att organisera hemma och gör det där som du bara skjuter på hela tiden!

 

Vi börjar med en kontakt via telefon eller epost, och bokar sedan möte on-site i ditt hem eller virtuellt. Under den här tiden går vi igenom de områden du vill fokusera på och gör en plan för att gå vidare, anpassade kring dina behov, budget och tidslinje.

 

Du får redan vid detta första möte mänger av tips och råd kring dina utrymmen, det tar i allmänhet 1 timme och är kostnadsfritt.

Hur många sessioner som sedan behövs för att nå ditt slutresultat varierar beroende på hemmets utseende, storlek samt dina individuella förutsättningar. Tillsammans kommer vi fram till det bästa upplägget för just dig och som passar din budget! Läs mer under Vanliga frågor hur det går till.

KÖK | GARDEROB | FÖRRÅD | BARNRUM | PAPPERSKAOS | DIGITAL RÖRA

HEMMAKONTOR | VARDAGSRUM |GARAGE | UTERUM | KÄLLARE | VIND

PRISER & INNEHÅLL

Prisexempel:

1 session (3 timmar) 1 425 kr (Minimum)
8 sessioner (24 timmar) 11 400 kr 
12 sessioner (36 timmar) 17 100 kr 

Hur långt vi hinner på varje session är väldigt individuellt och beror på hur snabbt beslut kan tas samt omfattningen av mängden saker i utrymmet. 

Priserna ovan är efter avdrag för RUT.

Löpande timpris är 475kr/h efter RUT-avdrag.

Ett projekt startar alltid med en personligt anpassad plan/offert - kostnadsfritt! Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar just Dig, din tidlinje och din budget!

I ovan priser ingår följande tjänster:

Första besöket (kostnadsfritt): on-site eller virtuellt, där vi går igenom dina behov, din  budget, din tidslinje och gör en plan

Rensning: du får hjälp att ta beslut som passar din vision av ditt utrymme och får mer gjort på kortare tid

Återvinning: jag återvinner och skänker de saker du inte längre behöver, använder eller älskar 

Organisering: sortering och kategorisering i ditt utrymme. Jag skapar och föreslår förvaringslösningar, rutiner och system anpassade för dig, din stil och budget som förenklar och stöttar dig i din vardag

Stöd: kontakt och uppföljning via telefon, mejl och virtuellt under hela projektet och 30 dagar efter avslutat projekt

Alla priser är inklusive moms. Du står själv för kostnaden för alla eventuella förvaringsprodukter du vill köpa. Resekostnader kan tillkomma. Större delen av tjänsten är berättigad till RUT-avdrag och då betalar du bara 50% av arbetskostnaden.

Vid vår första kostnadsfria konsultation undersöker vi detta närmare! Läs mer om RUT på Skatteverkets hemsida.

Susanne hjälpte mig att strukturera upp mitt kontor som hade övergått till att bli ett inte alltför smickrande förvaringsutrymme för det där som man inte vet vart man ska göra av.... Med smarta knep fick var sak sin plats och med samma tänk kan jag applicera tekniken på både garderober, förråd och garage. 

 

Jag rekommenderar verkligen dig att ta denna hjälp om du har svårt att komma igång och inte vet var du ska börja!

 

Lotta,

Kungsbacka

bottom of page