top of page

PROFESSIONELL ORGANISERING

Som ordningskonsult hjälper jag privatpersoner och företag att skapa balans och struktur i vardagen genom att ta kontroll på sina utrymmen och sin tid, både hemma och på arbetsplatsen.
jean-philippe-delberghe-PVQnaFyePvU-unsp
Ordning - i alla typer av utrymmen

Åstadkom mer på kortare tid med personlig hjälp på plats med att rensa, sortera och organisera dina utrymmen och skapa rutiner och system som håller! Under vårt arbete kommer jag att lära dig hur du gör för att bibehålla din ordning.

Ta kommandot över ditt papperskaos, dina förråd, garage, kontorsutrymmen eller kalender. 

Jag har kreativa idéer och lösningar på dina ordningsutmaningar. De saker som du inte längre behöver, använder eller älskar hjälper jag till att hitta nya hem till - antingen genom återvinning, donation eller försäljning. Alltid med miljön i fokus!

 

Boka en eller flera sessioner - beroende på just Ditt ordningsprojekt! Läs mer nedan om exempel på olika tjänster och hur jag kan hjälpa dig!

0O1A8024_edited.jpg

Hemmet i ordning

Rensa i röran och skapa mer utrymme för ditt liv!

Moving Day_edited.jpg

Flytten i ordning

Stressfri flytt, rensning, ned-/uppackning

och du flyttar in i ett hem med en grundordning!

0O1A7955_edited.jpg

Ordning på jobbet

Era medarbetare kan fokusera på det som är viktigt. Egenföretagare - hitta ditt workflow!

helena-hertz-K0FidtcDQik-unsplash - pres

Fler tjänster

En ordningskonsult kan stötta dig vid flera av livets skeenden. Hur kan jag kan hjälpa dig?

Rensa i röran

Att rensa ut det du inte behöver och bara behålla det som skänker glädje frigör ditt sinne och ger energi att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Jag tror fast på att röriga utrymmen skapar röriga sinnen.
 

Organisera

När du är organiserad får du tid att göra det du älskar och kan skapa minnen med de som är viktiga för dig. Organiserade utrymmen hjälper dig att vara mer produktiv.
 

Vad drömmer Du om?

Var fullt närvarande i ditt liv och få kontroll på dina utrymmen. Att vara organiserad innebär att du skapar den enkelhet och ordning du behöver för att förverkliga Dina drömmar!

SKAPA UTRYMME FÖR DITT LIV

Organisera, förenkla och systematisera ditt hem och liv. Att rensa ut de saker du inte längre använder, älskar eller behöver skapar utrymme för dig att göra mer av det du egentligen vill!

 

Ekonomiskt utrymme

Genom att sälja sådant du inte vill ha kvar får du en extra inkomst. Du blir mer medveten om vad du köper när du har koll på dina utrymmen. Du slipper köpa dubbletter av sådant du redan har  men inte hittar. Du slipper avgifter när du betalar räkningar för sent. Och så vidare...

Utrymme i form av mer tid 

Du slipper lägga tid på att leta efter saker (prylar, datafiler, papper med mera). Enligt studier lägger vi i genomsnitt cirka 10 minuter per dag på att leta efter saker. På ett år blir detta 60 timmar! En och en halv arbetsvecka. Vad skulle du vilja göra med den tiden istället?

 

Mentalt utrymme

Studier visar att oreda skapar förhöjda stressnivåer i kroppen. Röriga utrymmen i ditt hem eller på din arbetsplats tar plats även i din hjärna då hjärnan arbetar i bakgrunden med att sortera intrycken. Att bli organiserad - en gång för alla - skänker ett lugn och flow som gör att du kan fokusera på det som är viktigt i Ditt liv.

Fästpunkt 1

“En fundamental del i att skapa ett varaktigt resultat är det lärande som finns mellan mig och klienten. Ett lärande som baseras på en förståelse för vad det är som orsakar oordningen.”

Susanne Rittedal Söderblom

bottom of page