top of page

WORKSHOPS

Workshops och föreläsningar med igenkänning och skratt och verktyg att ta med hem. Efter föreläsningen kliar det i fingrarna på åhörarna att genast ta itu med sin egen röra, mental eller fysisk - hemma eller på jobbet!
nordwood-themes-FnOoRU-PYio-unsplash.jpg
Knäck koden!

Varför blir vi oorganiserade, och vad kan vi göra åt det?

Jag brinner för att dela med mig av mina insikter kring ordning, organisering, struktur och hälsa! Öka produktiviteten, minska stressen, spara tid och pengar!

Anlita mig för inspirerande, underhållande och lärorika workshops och föreläsningar till grupper av olika storlekar. Till ert företag, för er personalgrupp, kundevent, föreningar,  eller annat! Tillsammans tar vi fram ett innehåll som passar just er grupp. Det kan till exempel handla om verktyg för att skapa ordning i sitt kaos, personlig effektivitet eller om hur man håller sin arbetsplats eller hem organiserad. Föreläsningen eller workshopen kan vara allt från 30 minuter till en halvdag. 

Efter föreläsningen finns möjlighet att lägga till individuella coachningssamtal och professionell organisering till varje medarbetare om så önskas.

”Vi har anlitat Susanne som föreläsare och är mycket nöjda. Deltagarna blev inspirerade och fick med sig bra verktyg för att skapa ordning & reda som de använt både i jobbet och privat. Gillade att mycket av det som lärdes ut är baserat på forskning om hur vi människor fungerar och man fick en hel del sköna skratt när man kände igen sig i vissa beteenden.”

 

Johan Isacson

Director of Franchise

AB Lindex

bottom of page