top of page

ORGANISERING

Som ordningskonsult hjälper jag privatpersoner och företag att skapa balans och struktur i vardagen genom att ta kontroll på sina utrymmen och sin tid, både hemma och på arbetsplatsen.
jean-philippe-delberghe-PVQnaFyePvU-unsp
Ordning - i alla typer av utrymmen

Åstadkom mer på kortare tid med personlig hjälp på plats med att rensa, sortera och organisera dina utrymmen och skapa rutiner och system som håller! Under vårt arbete tillsammans kommer du att lära dig hur du gör för att bibehålla din ordning.

Du får hjälp att rensa och organisera hemma eller på jobbet. Ta kommandot över ditt papperskaos, dina förråd, garage, kontorsutrymmen eller kalender. 

Jag har kreativa idéer och lösningar på dina ordningsutmaningar. De saker som du inte längre behöver, använder eller älskar hjälper jag till att hitta nya hem till - antingen genom återvinning, donation eller försäljning. Alltid med miljön i fokus!

 

Boka en eller flera sessioner - beroende på just Ditt ordningsprojekt! Läs mer nedan om exempel på olika tjänster och hur jag kan hjälpa dig!

0O1A8024_edited.jpg

Hemmet i ordning

Rensa i röran och skapa mer utrymme för ditt liv!

Moving Day_edited.jpg

Flytten i ordning

Stressfri flytt, rensning, ned-/uppackning

och du flyttar in i ett hem med en grundordning!

0O1A7955_edited.jpg

Ordning på jobbet

Era medarbetare kan fokusera på det som är viktigt. Egenföretagare - hitta ditt workflow!

helena-hertz-K0FidtcDQik-unsplash - pres

Fler tjänster

En ordningskonsult kan stötta dig vid flera av livets skeenden. Hur kan jag kan hjälpa dig?

Rensa i röran

Att rensa ut det du inte behöver och bara behålla det som skänker glädje frigör ditt sinne och ger energi att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Jag tror fast på att röriga utrymmen skapar röriga sinnen.
 

Organisera

När du är organiserad får du tid att göra det du älskar och kan skapa minnen med de som är viktiga för dig. Organiserade utrymmen hjälper dig att vara mer produktiv. 
 

Vad drömmer Du om?

Var fullt närvarande i ditt liv och få kontroll på dina utrymmen. Att vara organiserad innebär att du skapar den enkelhet och ordning du behöver för att förverkliga Dina drömmar!

  • Gör du det verkliga praktiska arbetet?
    Ja – jag älskar att arbeta praktiskt med kroppen och fokuserar på att uppnå snabba resultat. Att rensa och organisera är min passion! Rent praktiskt går vi igenom dina saker, utrymmen och och du berättar hur du använder dina saker och tar beslut om var de bäst förvaras i ditt hem. Kort och gott så förflyttar vi saker i hemmet och skapar nya hem för dina ägodelar. Om du vill så upprättar vi rutiner och system för att ordningen ska hålla över tid. Om jag arbetar jag med dig på en one-to-one-bas kan jag lära, vägleda och coacha dig att fortsätta processen på egen hand och så att du lätt kan underhålla saker efter att vi är färdiga. Jag kan även ge dig hemuppgifter om du vill. En del klienter är do-it-for-me-klienter som vill att jag gör en sortering och kategorisering åt dem innan själva rensningen. Dock är de närvarande vid beslutsfattande om och urval av alla saker. För större projekt och/eller där tiden är mycket begränsad arbetar jag med ett team för att säkerställa att du når dina mål.
  • Vilka resultat kan jag förvänta mig att se?
    När du är organiserad sparar du tid, pengar och blir mindre stressad. Jag strävar efter att återställa balansen i ditt liv, låta dig känna flyt i tillvaron, mer i kontroll och kunna fokusera på de viktiga sakerna. Ofta hittar vi värdefulla föremål som du inte längre älskar, behöver eller använder som ger pengar vid en försäljning på exempelvis Tradera eller Blocket. Fokus ligger på att skapa praktiska, effektiva system och rutiner för att spara tid och pengar och som stöttar dig i din vardag. Jag har kreativa idéer och erfarenheter för att organisera dina saker på ett praktiskt och estetiskt tilltalande sätt och som passar just din budget. Du ser och känner resultat redan under första sessionen och kommer förhoppningsvis att känna dig inspirerad och få många användbara tips och idéer för framtiden också! Om du vill göra större förändringar i inredningen i samband med vårt arbete samarbetar jag med inredningsproffs som tar dina utrymmen till nästa nivå!
  • Kommer du att få mig att kasta ut mina saker?
    Nej - jag får dig inte att slänga något utan ditt medgivande! Ofta handlar det inte om att kasta ut saker och du behöver inte leva som minimalist! Jag respekterar det som är viktigt för dig och kommer att stödja dig när du rensar i röror, omorganiserar det du vill behålla och ser till att dina speciella skatter har ett hem. Jag coachar dig försiktigt när du utvärderar dina saker och känslor. Som ett team kommer vi att sätta och förtydliga dina specifika mål och prioriteringar innan projektet påbörjas.

SKAPA UTRYMME FÖR DITT LIV

Organisera, förenkla och systematisera ditt hem och liv. Att rensa ut de saker du inte längre använder, älskar eller behöver skapar utrymme för dig att göra mer av det du egentligen vill!

 

Ekonomiskt utrymme

Genom att sälja sådant du inte vill ha kvar får du en extra inkomst. Du blir mer medveten om vad du köper när du har koll på dina utrymmen. Du slipper köpa dubbletter av sådant du redan har  men inte hittar. Du slipper avgifter när du betalar räkningar för sent. Och så vidare...

Utrymme i form av mer tid 

Du slipper lägga tid på att leta efter saker (prylar, datafiler, papper med mera). Enligt studier lägger vi i genomsnitt cirka 10 minuter per dag på att leta efter saker. På ett år blir detta 60 timmar! En och en halv arbetsvecka. Vad skulle du vilja göra med den tiden istället?

 

Mentalt utrymme

Studier visar att oreda skapar förhöjda stressnivåer i kroppen. Röriga utrymmen i ditt hem eller på din arbetsplats tar plats även i din hjärna då hjärnan arbetar i bakgrunden med att sortera intrycken. Att bli organiserad - en gång för alla - skänker ett lugn och flow som gör att du kan fokusera på det som är viktigt i Ditt liv.

Fästpunkt 1

“En fundamental del i att skapa ett varaktigt resultat är det lärande som finns mellan mig och klienten. Ett lärande som baseras på en förståelse för vad det är som orsakar oordningen.”

Susanne Rittedal Söderblom

bottom of page