top of page

Ordning och reda på jobbet

Professionell organisering för ert företag - så att medarbetarna kan fokusera på det som är viktigt.

Egenföretagare - hitta Ditt workflow!

0O1A7955.jpg
Yttre ordning - inre lugn

Hur ser det ut på och omkring ditt skrivbord, i förråden eller personalutrymmet? Forskning visar att stressnivåer i kroppen höjs när vi har det rörigt omkring oss. Vi blir distraherade när hjärnan arbetar med att sortera intrycken. "Intrycks-sanering" hjälper till att skapa ett lugn och fokus som ökar produktivitet och effektivitet.

Jag hjälper er att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska utrymmen, den digitala världen med mappar, mejl eller tidsplanering!

Att börja jobba med organisering av den fysiska miljön - yttre ordning - skapar ett momentum och en kraft framåt att även ta itu med den inre röra som ofta lägger krokben för oss i vardagen och som minskar produktiviteten.

Anlita mig även för workshops och föreläsningar med igenkänning och skratt och verktyg att ta med hem. Efter föreläsningen kliar det i fingrarna på åhörarna att genast ta itu med sin egen röra, mental eller fysisk - hemma eller på jobbet! Läs mer här.

Jag erbjuder även coachningssamtal till enskilda medarbetare för att skapa motivation, engagemang och glädje. Läs mer om coachning här!

PRISER & INNEHÅLL

1050kr/timme (exklusive moms)

Tjänsterna skräddarsys alltid utifrån mina klienters behov.

Kontakta mig för en offert på hur jag kan hjälpa Ditt företag!

I ovan pris ingår följande

Möten: för planering och kontinuerlig uppföljning av projektet så att det motsvarar er vision. Vid första mötet går vi igenom behov, budget, tidslinje och gör en plan. Koordinering av eventuella externa tjänster

Rensning: ni får hjälp att ta beslut som passar er vision av era utrymmen och får mer gjort på kortare tid

Återvinning: jag återvinner och skänker de saker ni inte längre behöver eller använder  

Organisering: sortering och kategorisering av utrymmen. Jag skapar förvaringslösningar, rutiner och system anpassade för er verksamhet som förenklar och stöttar er i vardagen

Inköp: efter noggrann mätning av era utrymmen förslår jag förvaring som passar er budget och stil

Stöd: kontakt och uppföljning via telefon, mejl och virtuellt under hela projektet och 30 dagar efter avslutat projekt 

bottom of page