top of page
  • Skribentens bildSusanne Rittedal Söderblom

Ordningskonsulten Susanne Rittedal Söderblom hjälper familj i Sofias Änglar–Den Stora Återföreningen

Onsdag 20 januari 2021 har Sofias Änglar – den stora återföreningen premiär. Jag (Susanne Rittedal Söderblom från Ordningsakademin) och min kollega Annelie Elfström från Struktur och Inredning fick möjlighet att hjälpa en familj i ett av avsnitten.


I Sofias änglar – den stora återföreningen får familjer som tidigare medverkat i Sofias änglar återbesök. Sofia och hennes team hälsar på och följer upp hos familjer vars starka öden och historier vi minns med stor värme.


Familjen vi är med och hjälper till hemma hos har länge fört en kamp mot dottern Kimberlys ätstörning. I avsnittet hjälper vi ordningskonsulter dem att rensa ut, sortera och organisera i sitt kök innan supercoola inredaren Sara och målarna tar över och gör om.

Ordningskonsulterna Susanne Rittedal Söderblom från Ordningsakademin och Annelie Elfström från Struktur och Inredning framför husbilen under inspelning av Sofias Änglar - den stora återföreningen.
Ordningskonsulterna Susanne & Annelie

Vill du veta mer om vad vi gjorde och hur det gick till? Tveka inte att höra av dig till mig med dina frågor!


Om du vill få hjälp att rensa och organisera i ditt hem så kontakta mig för en kostnadsfri konsultation. Jag organiserar även virtuellt på distans. Tillsammans hittar vi en plan som passar just dig!


Följ Ordningsakademin på Instagram och Facebook för att få inspiration, tips och råd om hur du kan komma igång med att rensa och organisera ditt hem och din tillvaro!


Programmet (Säsong 1, avsnitt 3) sänds först i Discovery+ för att senare sändas på Kanal 5 från och med februari 2021. Avsnittet med Kimberly och hennes familj släpps att streama på Discovery+ onsdag den 27 januari.


Sofias Änglar - den stora återföreningen, Discovery plus +

 

Behind the scenes

Ordningsexperterna Annelie Elfstöm från Struktur och inredning och Susanne Rittedal Söderblom från Ordningsakademin rensar och organiserar hemma hos en familj under inspelningen av Sofias Änglas - den stora återföreningen 2020Selfietajm! Susanne, fotograf Niklas och Annelie

 

Tack till Frisk & Fri!

Riksföreningen mot ätstörningar

Tack till riksföreningen mot ätstörningar för värdefulla tips och expertråd inför vår medverkan i programmet. Har du själv eller en nära anhörig en ätstörning eller har tankar och funderingar kring detta så kontakta gärna Frisk & Fri för att få hjälp och stöd.

Comments


bottom of page